Praktijk J. Keetels en S. van Heist

Fysiotherapie Keetels en Fysiotherapie van Heist waarborgen de fysiotherapeutische behandelingen voor Total Fit op locatie de Hoge Heide. Naast jaren van ervaring in de fysiotherapie hebben Jos en Stefan beiden een praktijk in respectievelijk Drunen en Haarsteeg, vanwaar zij ook patiënten behandelen. De locatie op de Hoge Heide is uitermate geschikt om patiënten op te trainen tijdens een revalidatie, door de aanwezige apparaten in de fitness en kan er ook sportspecifiek getraind worden op verschillende sportvelden. Daarnaast is deze locatie ook geschikt om allerlei andere klachten te behandelen, waarbij hier ook een eerste intake, het onderzoek en de behandeling kan plaatsvinden.

Wij staan graag klaar om uw pijnklachten te verhelpen en proberen bij de eerste afspraak gelijk uw klacht te behandelen.

Wat is onze manier van werken?
Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan je spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ook wel je “bewegingsapparaat” genoemd. Tijdens je eerste afspraak vormt onze fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van je klachten door eerst vragen te stellen en te onderzoeken. Vervolgens stelt onze fysiotherapeut samen met jou een behandelplan op. Het behandelplan is maatwerk. Elk mens is anders, elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders. Het aantal behandelingen is ook afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Daarnaast besteedt de fysiotherapeut veel aandacht aan preventie van klachten. Tevens kan de fysiotherapeut ook kiezen voor doorverwijzing naar een huisarts, wanneer hij dit noodzakelijk acht.

Een fysiotherapeutische behandeling duurt bij ons een half uur. Daarin gaan we samen aan de slag in de behandelkamer of oefenzaal. Naast de fysieke behandeling door de fysiotherapeut krijg je eventueel oefeningen voor meer kracht, stabiliteit, coördinatie en lenigheid. Maatwerk, helemaal toegesneden op jouw klachten en lichaam.

Onze specialisaties:
Wij zijn in de praktijk voornamelijk gericht op de orthopedische geneeskunde. Dus allerlei klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Tevens begeleiden en adviseren wij over het bewegen en houding in de sport, op de werkvloer en in het dagelijks leven.

Specialisaties Stefan van Heist:
– Medical taping, tapen en bandageren
– (Sport-) massage
– Tennisarm klachten
– (Sport-) revalidatie
– Voedingsadvies en voorlichting
– Mobilisaties volgens Mulligan
– Mc Kenzie technieken

Specialisaties Jos Keetels:
– Medical Taping, tapen, en bandageren
– (Sport-) massage
– CTS (Carpaal Tunnel Syndroom)*
– (Sport-) revalidatie
– Mobilisaties volgens Mulligan
– Bekkentherapie
– Dry needling

* Het Carpale Tunnel Syndroom kan in Drunen behandeld worden middels een tractie-apparaat, waardoor in veel gevallen een operatie aan de pols voorkomen kan worden.

Heeft u klachten en wilt u graag een afspraak maken?
Neem dan gerust contact op met een van onze praktijken. Dit kan sinds 2007 direct en is een verwijzing van een huisarts of specialist niet meer noodzakelijk.

NAW gegevens

Fysiotherapie van Heist Fysiotherapie Keetels
S.W.F.M. (Stefan) van Heist A.L.M. (Jos) Keetels
Ambrosiushof 22 Afrikalaan 136
5254 HD Haarsteeg 5152 MD Drunen
T: 073-511 71 51 T: 0416-378 789
M: 06 18 06 42 18 M: 06 18 64 19 68
E:heistfysio@zonnet.nl E:fysio.keetels@gmail.com
www.fysiotherapiehaarsteeg.nl  www.keetels.uwpraktijkonline.nl