EMS

Electro Musculaire Stimulatie

EMS-training is een specifieke trainingsmethode waarbij er gebruik wordt gemaakt van externe elektrische impulsen om het spierstelsel te activeren.

Wat is EMS-training dan precies?

Elektro Musculaire Stimulatie (EMS) staat voor trainen met weerstand door middel van stroom. Via een sportpak met electroden worden impulsen direct gestuurd naar al je belangrijke spiergroepen en dieperliggende spieren tijdens een serie van oefeningen. Met EMS kan je lichaam 150x meer spiersamentrekkingen produceren dan bij een gewone training. Een EMS-trainingssessie van 20 minuten staat daarmee gelijk aan minimaal 3 uur traditionele fitness. EMS-trainingen zijn daarom best heftig, en vooral erg intensief.

Visionbody

Een Visionbody sessie duurt slechts 20 minuten. Met EMS technologie worden alle grote spiergroepen -van armen, benen, billen, buik, borst en de hele rug- tegelijk intensief en efficiƫnt getraind. Dit geldt ook voor de dieper gelegen spieren, deze worden vaak verwaarloosd tijdens een gewone training. Tevens verkrijgt men een versteviging van de huid, een verbeterde doorbloeding en drainage.

Voordelen Vision-body EMS training:

Verstevigt de huid
– Verbetert de doorbloeding
– Full body workout in slechts 20 minuten
– U spreekt 90% van uw spiermassa aan
– Blessurepreventie