Total Slim Lifestyle programma

Om jou te ondersteunen op weg naar een gezonder lichaam hebben we een geweldig mooi programma ontwikkeld! Een programma waarin de juiste voeding, training, ontspanning én educatie samenkomen. Een programma waarin je niet alleen wat kilo’s kwijt kunt raken maar ook andere doelen kunt behalen. Een programma waarin je jezelf en de werking van je lichaam leert kennen en van alles te weten komt over voeding en bewegen. Een uniek programma wat zorgt voor kennis, en kennis betekent RESULTAAT! Want als je eenmaal weet hoe jouw lichaam werkt dan is afvallen helemaal niet zo lastig meer!

Wat is Total Slim?
Total Slim is een uitgebreid lifestyle programma waarin voeding, sport, ontspanning en educatie samen komen. Het is een programma waarin je inzicht krijgt over de juiste voeding, trainingen en het meest belangrijke…de behoeften en werking van je eigen lichaam. Total Slim bevat niet alleen al de bovenstaande voordelen maar ook heerlijke recepten om simpele en gezonde gerechten te kunnen maken.

De 2 programma’s van Total Slim
Binnen ons Total Slim plan kun je kiezen tussen 2 programma’s, namelijk:

 • 5 kilo gewichtsverlies in 6 weken
 • 10 kilo gewichtsverlies in 12 weken

Wat kun je verwachten van onze programma’s
Als eerste een gezonder en fitter lichaam!
Natuurlijk is het ook prettig om te weten wat onze programma’s exact inhouden. Hieronder hebben we de belangrijkste punten voor je genoteerd.

 • Elke programma start met een uitgebreid consult met ons voedingsteam van ongeveer 45-60 minuten.
 • Tijdens dit consult willen wij jou graag beter leren kennen. We bespreken dan ook je huidige voedingspatroon, je dagelijkse activiteiten (sport en werk), medicatie gebruik en eventuele blessures en andere fysieke of mentale klachten.
 • We voeren een uitgebreide weging en meting uit en leggen je ook exact uit hoe je lichaam is opgebouwd. Als er behoefte is aan het prikken van cholesterol, kunnen we dat ook voor je doen.
 • Aan de hand van dit gesprek berekenen we direct je huidige energieverbruik en berekenen we ook je nieuwe calorie-inname. Calorieen bestaan namelijk uit eiwitten, vetten en koolhydraten en ook deze berekenen we voor je.
 • Tijdens dit consult downloaden we een gratis app op je telefoon en voeren we je nieuwe calorie-inname in deze app zodat je elke dag je voeding makkelijk kunt bijhouden. Zo wordt afslanken een makkie!
 • We nemen ook nog eens je informatiemap door die je aan het einde van ons consult ontvangt. Dit is een map vol ins and outs over je lichaam, stress, ontspanning, sport en voeding, het belang van water drinken, seizoensgroenten en fruit én natuurlijk diverse eetlijsten.
 • Deze eetlijsten nemen we nog even met je door voordat je écht van start kunt gaan.
 • Je gaat nu zelf aan de slag en na enkele weken zien we elkaar weer terug voor een tweede consult. Ondertussen staan wij voor je klaar en hebben we dagelijks contact! Dus als je vragen hebt of ergens mee zit helpen we je graag via de app, mail of met een persoonlijke gesprek verder.
 • Tijdens ons tweede consult en de daarop volgende consulten bespreken we je voedingspatroon van de afgelopen weken en hoe je het programma tot nu toe al hebt doorlopen. Indien nodig passen we het één en ander aan. We meten en wegen je nog een keer en geven je opnieuw adviezen mee voor de komende tijd. Dit consult is ook voor jou om alle vragen met betrekking tot voeding en training te stellen aan ons voedingsteam.
 • We zien je daarna terug voor een eindconsult, weging en indien gewenst een check-up voor de cholesterol. We sluiten ons gesprek af met een uitgebreid advies om ervoor te zorgen dat je verloren kilo’s er ook daadwerkelijk af blijven! Dit alles zetten we in een grafiek zodat je jouw progressie goed kunt bekijken.
 • Aan het eind van het programma zien we je na 4 weken nogmaals terug voor een extra check-up. We laten je dus niet direct los!
 • Ons 6 weken programma bevat minder consult momenten met ons voedingsteam dan het 12 weken programma.

Wat zijn de kosten van onze programma’s
Dat je jezelf fitter en gezonder gaat voelen is een feit! Dat je je doel behaald hangt natuurlijk helemaal af van jouw inzet, maar wij beloven dat dit lukt mits je het programma goed volgt. Natuurlijk is het ook prettig om te weten wat de kosten zijn. Nou, hiermee kunnen we je ontzettend verassen!
Speciaal voor jou als lid van Total Fit is het 5 kilo (6 weken) programma slechts € 109,- en het 10 kilo (12 weken) programma € 169,-. Dit is inclusief alle bovenstaande voordelen én contact momenten met ons voedingsteam.

Ben je geen lid van Total Fit maar wil je dit programma, inclusief sporten, ook graag bij ons volgen? Dat kan!
Voor het 5 kilo programma betaal je dan € 229,-. Voor het 10 kilo programma betaal je € 159,- per maand gedurende 3 maanden (totaal € 477,-) inclusief sporten dus!

Ben je geen lid maar wil je alleen gebruik maken van Total Slim? Dat kan uiteraard ook.  Dan kost het 5 kilo programma € 169,- en het 10 kilo programma € 309,-.

 

Wil je graag deelenemen aan één van onze programma’s?
Stuur dan een mail naar info@totalfitvlijmen.nl met daarin je naam en telefoonnummer. Ons voedingsteam neemt dan zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Weet dat wij jouw steun en toeverlaat zijn tijdens het volgen van het programma. Wij helpen je opweg naar een fitter en gezonder lichaam.

Warme en sportieve groet,
Voedingsteam Total Fit