Ervaringen van deelnemers

Lees hieronder de verhalen van enkele zeer positieve gebruikers van ons Total Slim programma

Total Slim
Te zwaar. Dat is een zware last, waar je de hele dag door mee geconfronteerd wordt…

Toch is het, wat mij betreft, echt wachten op het juiste moment om er iets aan te doen.
Tot die tijd zijn er vooral smoesjes. Mijn belangrijkste smoes was: het is genetisch bepaald en ik word toch uiteindelijk alleen maar zwaarder door het jojo-effect. Kortom: het heeft helemaal geen zin. Ik probeer maar te accepteren dat ik nu eenmaal te zwaar ben. En dan komt er zo’n berichtje langs van Team Total Slim. En opeens was de tijd rijp. Ik ben er dolblij mee. 13 kilo kwijt, me top-fit voelen en vertrouwen dat ik nu op zijn minst middelen in handen heb om mijn gewicht onder controle te houden. Zoveel geleerd van Sandra. Zoveel gepuzzeld met behulp van een geweldige app die goed inzicht geeft of je dagelijkse voeding voldoende koolhydraten, eiwitten en vetten bevat. Geen crashdieet waarna je van allerlei stofjes tekort komt en uiteindelijk daar ‘honger’ naar krijgt. Zo mooi in balans, geen honger en geen ingewikkelde recepten. Het enige is dat je er even de tijd voor moet hebben want zeker in het begin is het even puzzelen. Sandra als stok achter de deur (dagelijks contact!) en haar geregelde ondersteuning is super. Kortom: van harte aanbevolen, mij heeft het heel erg geholpen.

Met heel veel dank!

Marjan, februari 2022


Heb je goede voornemens voor 2022 nu de sportscholen weer open gaan, dan kan ik het Total Slim pakket van harte aanbevelen. Nadat ik afgelopen zomervakantie niet echt blij werd van zowel mijn conditie als mijn “figuur” ben ik met Sandra in zee gegaan. Wat in mijn geval een geweldige zet is geweest. Met haar tips, begeleiding en motivatie ben ik flink wat kilo’s kwijtgeraakt en voel ik me, doordat ik daarbij ook weer ben gaan sporten, een stuk fitter. Door middel van de app kan ik het nu zelf in de gaten houden en tot op heden gaat dit super. Sandra, ontzettend bedankt voor de begeleiding en inzet van jouw kant en hopelijk weet je nog veel nieuwe mensen te motiveren.

Chantal, januari 2022


Het was duidelijk dat er iets moest gebeuren!

Elk jaar kwamen er stiekem wat kilo’s bij. Voelde mezelf niet prettig in mijn lichaam en wist niet goed hoe dit aan te pakken. Toen kwam op een avond de mail van Total Fit binnen met een aanbod voor het Total Slim programma. Ik dacht 6 weken is te overzien dus schreef ik mezelf in. Beste wat ik voor mezelf kon doen!
Onder de geweldige begeleiding van Sandra ben ik meer dan 7 kilo afgevallen! En wat vooral voor mij, als lekkerbek, belangrijk was, niet door minder te eten maar vooral door anders te eten. Sandra heeft mij geleerd om een betere balans te brengen in mijn eetpatroon.
Met behulp van een app krijg je meer inzicht in wat je eet. Daarnaast was er elke dag app contact met Sandra wat zeer stimulerend werkt want als zij al zoveel commitment heeft met mijn proces. Ik had niet het idee dat ik er alleen voor stond. Sandra stond altijd klaar voor alle vragen.
Kortom, ik ben erg blij met het resultaat en vooral blij met het feit dat dit geen streng dieet was dat je een paar weken volgt en vervolgens weer in je oude patroon valt. Sandra heeft mij geholpen om de balans te vinden in gezond en toch lekker te kunnen eten waardoor het eigenlijk vanzelf gaat om dit te blijven doen.

Maya, december 2021