Bedrijfsfitness

Total Fit heeft contracten met meerdere bedrijfsfitness aanbieders. Voor uw bedrijf een mooie manier om uw medewerkers met korting te laten sporten. Staat uw keuze er ook bij? Meer informatie nodig.. laat het ons weten!

Bedrijfsfitness Nederland

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is dé gezonde arbeidsvoorwaarde voor uw organisatie. Een unieke en complete regeling waarmee uw werknemers gemiddeld 50% goedkoper fitnessen. Met ruim 1.100 deelnemende fitnesscentra beschikt Bedrijfsfitness Nederland over het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland. Is uw organisatie over op de nieuwe werkkostenregeling? Dan hebben uw werknemers vrije keuze uit het complete netwerk van Bedrijfsfitness Nederland.
Meer informatie, zie www.bedrijfsfitnessnederland.nl.

Fitpas.nl - HollandFit

Een compleet vitaliteitprogramma bestaat uit meer dan beweegprikkels. Je totale leefstijl is opgebouwd uit verschillende onderdelen, vaak ‘BRAVO’ genaamd. Dit staat voor: bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning. Deze thema’s komen allen aan bod binnen de verschillende programma’s van Fitpas. Medewerkers kiezen zelf wat ze willen doen. Van een gezond voedingsitem tot ontspanningsoefeningen en sportactiviteiten. Gemakkelijk testen hoe de leefstijl ervoor staat. Profiteren van coaching, voordelige lessen en abonnementen. Het Fitpas platform wordt aangeboden inclusief projectsupport en service. Meer informatie, zie www.hollandfit.nl.

Fitland Business & Health

Fitland biedt bewegings- en ontspanningsfaciliteiten en programma’s aan werknemers. Dit doen wij op verzoek van werkgevers middels het Bedrijfs-gezondheidsconcept. Dit concept heet Fitland Business & Health.

Hierin wordt o.a. aangeboden: bewegings- en ontspanningsprogr., promotie- en stimuleringsacties, gratis fysio consult, gratis psychisch consult, helpdesk arbeid & gezondheid (FIT Return). Het Bedrijfsgezondheidsconcept is door de Belastingdienst gewaarmerkt als arbo-verstrekking. Hierdoor profiteren zowel werknemer als werkgever van de fiscale voordelen over het geïnvesteerd kapitaal. Meer informatie, zie www.fitland.nl/Bedrijfssport.

Fit!Ned bedrijfsfitness

Wij zijn ook aangesloten bij Fit!Ned bedrijfsfitness: hèt netwerk voor gezonde en fitte werknemers. Fit!Ned is het unieke en enige landelijk dekkend netwerk van rijkserkende sport- en bewegingscentra met de beste fitnessprogramma’s. De centra bevinden zich dus altijd in de nabijheid van werkplek of woonplaats. Kijk ook op  www.fitned.nl.