Over ons

Wij zijn een NL-Actief Preventiecentrum!

Sporten en bewegen als u (pre)diabetes of een andere chronische aandoening heeft? Of omdat u te zwaar bent en onder begeleiding wilt afvallen. Steeds meer Nederlanders willen of moeten gaan sporten om hun leefstijl en gezondheid te verbeteren. Huisartsen en eerstelijns professionals adviseren mensen met diabetes, chronische aandoeningen of overgewicht ook steeds vaker om (meer) te gaan bewegen. Dat doen ze alleen als ze ervan overtuigd zijn dat het fitnesscentrum de juiste zorg kan leveren en de instructeurs over de juiste kwalificaties beschikken.

Waar vindt u een veilige sportomgeving waar u op maat kunt sporten met instructeurs die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen met diabetes, overgewicht of een chronische aandoening? Bij NL Actief Preventiecentra. Total Fit gaat een stapje verder dan de reguliere dienstverlening en is optimaal ingericht om mensen met specifieke aandoeningen zoals diabetes en obesitas veilig en effectief te begeleiden en trainen. Onze instructeurs zijn opgeleid naar het hoogste kennisniveau en werken met protocollen en programma’s die bewezen effectief zijn. Onze beweegdeskundigen zijn geregistreerd op www.FITNED.NL.

Tot ziens bij Total Fit Vlijmen!

Visie

Sportcentrum Total Fit is een toonaangevend centrum voor sport en ontspanning. We verwelkomen onze leden in een energieke, ruimtelijke, lichte en moderne omgeving waar iedereen zich herkend en erkend voelt. Het is onze uitdaging om onze leden begeleiding en plezier te bieden en ze te ondersteunen bij het behalen van hun persoonlijke doelen.

Missie

Sportcentrum Total Fit is een welbekende partner in de fitnessbranche welke voor alle leeftijden de faciliteiten biedt voor een gezonde leefstijl. Wij zijn een stabiele, herkenbare organisatie waarin ons team helder communiceert met elkaar en onze gasten. Kennis, kwaliteit en sociale aspecten voeren de boventoon, in een omgeving waarin iedereen zich thuis kan voelen.