Lees hieronder alles over de heropening

update per 15 januari 2022

corona

Yes, yes, yes, we hebben ontzettend goed nieuws want vanaf morgen gaan we weer volledig open!
We mogen dus weer samen aan jouw fitheid werken.
Dit geweldige nieuws is voor ons een bevestiging van de boodschap die afgelopen dinsdag stevig onder de aandacht is gebracht in Den Haag: het is essentieel dat iedereen kan sporten en bewegen!
Het is onze branche organisatie, NL Actief, dan ook gelukt om de sport op het netvlies van de politiek te krijgen en we horen vanuit de overheid dat de actie van afgelopen dinsdag daar een grote bijdrage aan geleverd heeft. Wij willen dan ook iedereen bedanken die de petitie heeft ondertekend.
Vanaf morgen zijn we weer geopend maar wel onder bepaalde voorwaarden. Wat deze voorwaarden precies zijn kun je hieronder lezen.

Zaterdag 15 januari
Vanaf zaterdag 15 januari zijn we weer zoals vanouds geopend, van 8.30 – 14.00 uur. Deze dag zijn er no g geen groepslessen, we zijn nu hard aan het werk om alle lessen weer in het reserveringssysteem te zetten. De groepslessen starten vanaf zondag 16 januari en zijn vanaf zaterdagmiddag te reserveren.

Fitness
Onze fitness is van maandag t/m vrijdag open vanaf 8.00 uur, echter is de hoofdingang dan nog gesloten. Deze gaat vanaf 10.00 uur open. Tussen 8.00 uur en 10.00 uur kun je dus gebruik maken van de fysiotherapie ingang.
Draag bij binnenkomst een mondkapje en vergeet niet om je CTB (Corona toegangsbewijs) te scannen d.m.v de zelfscan op de fitnessbalie. Let op dat deze op de internationale QR-code staat.
Hieronder staan nogmaals de openingstijden voor onze fitness.

Maandag 08.00-22.00 uur
Dinsdag 08.00-22.00 uur
Woensdag 08.00-22.00 uur
Donderdag 08.00-22.00 uur
Vrijdag 08.00-21.00 uur
Zaterdag 08.30-14.00 uur
Zondag 08.30-12.00 uur

Groepslessen
Ook onze groepslessen gaan zoals vanouds weer van start vanaf zondag 16 januari. Wij vragen iedereen om te reserveren voor de groepslessen.
Natuurlijk kun je ook weer gebruik maken van de kleedkamers en een heerlijke douche nemen na een intensieve workout.
Wil je precies weten welke lessen we aanbieden? Kijk dan op www.totalfitvlijmen.nl voor het volledige aanbod.

Nog even dit
We willen graag met jou weer werken aan je gezondheid, daarbij vragen we je wel om elk bezoek aan Total Fit te reserveren via het reserveringssysteem.
Ook vragen we je om gepaste afstand te bewaren en je medesporters de ruimte te geven.
Heb je Corona gerelateerde klachten? Blijf dan thuis en laat jezelf testen.
Gebruik je gezond verstand, dan kunnen we samen werken aan een gezond lichaam.
We zien je graag snel weer in ons fitnesscentrum!