1 maand
gratis
Milon Cirkel
klik hier!

Waarom een Personal Trainer?

Waarom zou je kiezen voor een Personal Trainer? Je kan immers toch ook zelf gaan bewegen? Maar ga je voor resultaat dan zal een Personal Trainer de perfecte keuze zijn die je nieuwe inzichten geeft over bewegen, voeding en herstel.

Een Personal Trainer laat je het verschil zien en voelen tussen bewegen en resultaatgericht trainen. Een Personal Trainer zorgt er dus voor dat jouw gewenste doelen zich uiten in zichtbare resultaten!

De weg naar resultaat gaat gepaard met vele up´s and down´s waar je Personal Trainer je zal bijstaan. Je leert in dit proces niet alleen hoe je moet trainen en wat je het beste kunt eten maar je leert vooral je eigen lichaam kennen.

Een Personal Trainer zorgt voor een stok achter de deur en zal je keer op keer blijven motiveren je vast te houden aan je doelen.

Samen met een Personal Trainer boost je je zelfvertrouwen en verleg je je grenzen!

Wat kun je verwachten van een PT sessie 

De voordelen van Personal Training zijn oneindig! Van persoonlijke training en voedingsschema´s tot aan onbeperkt sporten naast de PT sessies met je Trainer.

Hieronder een opsomming van alle voordelen:

* Wekelijks 1 uur Personal Training (of meer keer per week in overleg)

* Incl. onbeperkt fitness en groepslessen

* Milon Cirkel

* Aangepast voedingsschema

* Persoonlijk trainingsschema

* Wekelijks controle voedingspatroon

* Extra ondersteuning door onze trainers via mail of app

* Slimbelly/Slimlegs

* Optioneel EMS

* Optioneel Theragun behandeling

* Optioneel Guasha therapie

* Optioneel sportmassage

* Meer inzicht in techniek en ademhaling

* Verbeterde coördinatie en stabiliteit

* Kortom…een BOOST voor je zelfvertrouwen!

Prijslijst

Onze PT-sessies worden afgenomen in packs. Daardoor heb je zelf de vrijheid, samen met je Personal Trainer om 1 of meerdere keren per week te trainen. Heb je een keer geen tijd of ga je op vakantie behoud je dus je sessies!

Let wel! De packs hebben een geldigheidsdatum!

Sessies voor 1 persoon

6-pack: € 256,- (3 maanden geldig)

12-pack: € 486,- (6 maanden geldig)

24-pack: € 918,- (12 maanden geldig)

48-pack: € 1728,- (15 maanden geldig)

 

Sessies voor 2 personen (Let op! Prijzen hieronder zijn p.p)

6-pack: € 192,- (3 maanden geldig)

12-pack: € 364,50 (6 maanden geldig)

24-pack: € 688,50 (12 maanden geldig)

48-pack: € 1296,- (15 maanden geldig)

Vraag onze Personal Trainers naar de mogelijkheden.

 

Bij Total Fit beschikken wij over 2 vakmensen die u bijstaan bij het behalen van uw doelstelling. Neem vrijblijvend contact op en laat je dmv een informatief gesprek verder informeren.

Hieronder stellen Personal Trainers Imke en Sandra zich aan u voor.
   

Imkept

Mijn naam is Imke Vullinghs, 44 jaar oud. Al eigenlijk heel mijn leven ben ik actief in de sport. Maar met 2 ouders als sportleraar was daar moeilijk onderuit te komen. Vanaf mijn 5e heb ik altijd gehockeyd en al snel op een hoog niveau. Vanaf mijn 16e ben ik naast hockey ook gaan fitnessen (krachttraining). Dit was een zeer goede ondersteuning voor mijn hockeyprestaties. Na mijn Havo ben ik eerst de verpleegkunde opleiding gaan doen in Vught en Den Bosch. Tijdens deze opleiding heb ik ook zeer veel aan krachttraining gedaan en meegedaan aan een Body Building wedstrijd. 
De sport bleef toch in zeer grote mate aan mij trekken en ik besloot in 1995 na mijn verpleegkunde alsnog de CIOS opleiding te gaan doen te Arnhem. 1998 ben ik afgestuurd als Hockeytrainer, Conditietrainer, Fitnessinstructeur en Sportmasseuse. In alle disciplines ben ik nog steeds werkzaam.
Door de jaren heen heb ik bij diverse sportscholen gewerkt. Bij enkele heb ik de mogelijkheid gehad om mijn horizon te verbreden en opleidingen mogen volgen tot onder andere Body Pump, Body Balance, Spinning, Kick Fun, en Aerobic instructrice.
Bij Total Fit geef ik diverse groepslessen en in combinatie met mijn werkzaamheden als fitness (milon) instructrice maakt dit mijn werk zeer afwisselend.
Ik kan met recht zeggen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt.
Ook werk ik als Personal Trainer. Ik vind het geweldig om mensen naar een bepaalt doel te helpen; gewichtsafname, meer kracht, meer massa of gewoon mensen die zelf te weinig discipline hebben goed en verantwoord te laten trainen.
Mijn doel : sporters hun eigen te doel te laten halen en ze zo te coachen dat ze sporten leuk gaan vinden. Personal Trainer houdt voor mij meer in dan alleen het trainen. Ik sta ze niet alleen bij binnen de club maar ben ook een luisterend oor, een schouder en adviseur. Ook bied ik mijn diensten als sportmasseur regelmatig aan.

 

Sandrapt

Hallo allemaal, voor alle ochtend en avondsporters ben ik wellicht een bekend gezicht maar voor diegenen die mij nog niet kennen, mijn naam is Sandra van Schijndel, 36 jaar oud.

Ik ben inmiddels 19 jaar actief in de sportbranche. Ik begon op 17 jarige leeftijd als dansdocent. Andere sportlessen en fitness volgde al snel. Op mijn 19de werd ik een beetje voor de leeuwen gegooid op een sportschool waar een docent step zich voor die dag ziek meldde..of ik dan even een step les kon geven? Ik dacht, ´Tja, hoe moeilijk kan dat nou zijn´?..Ik moet je eerlijk zeggen..Dat viel vies tegen! Maar ik merkte dat ik het wel erg leuk om ook andere vormen van beweging te geven dan alleen dans. Daar was een AALO (aerobic academie) de uit uitkomst voor! In 2000 volgde ik diverse cursussen zoals motoriek training bij kinderen van Nikki van de Hoorn en volgde ik een opleiding bij de TEC (The Education Company) als erkend Hip Hop docent. Krachttraining volgde al snel, ik was altijd al gefascineerd in krachttraining en vooral het uiterste uit mezelf halen. Iets wat ik nu ook graag bij andere doe. Fitness werd steeds meer een passie en vooral een gebied waarin je nooit uitgeleerd raakt. De fascinatie in het menselijk lichaam werd als maar groter maar na groepsles- en fitnessinstructrice miste ik toch nog iets om het gehele plaatje wat completer te maken…de kern en basis van alles…VOEDING!

Ik houd ervan om boeken te lezen die gaan over voeding maar ik kwam er al snel achter dat de juiste manier van eten gewoonweg niet bestaat! Hoe kan je nu iemand ondersteunen bij het afslanken, aankomen of fitter worden door de juiste voeding als deze niet bestaat? Ieder persoon is anders en het lichaam is een geweldig ingenieus maar ook ingewikkeld apparaat dus de behoefte van ieder lichaam is ook anders..maar hoe bepaal je die dan? Een orthomoleculaire opleiding gaf mij veel inzicht. De kant die mij ontzettend aansprak was de Orthomoleculaire voeding en suppletie. Eind dit jaar ga ik op examen voor mijn orthomoleculaire suppletie (supplementen leer) en is voor mijn gevoel de cirkel nog meer rond. Het vinden van de juiste voeding en suppletie die bij mijn klanten passen is dan ook mijn absolute doel tijdens PT-sessies.
Op basis van mijn eigen ervaringen ben ik tijdens deze studie gestart met het schrijven van een boek, dit boek was eigenlijk bedoeld om de leden van Total Fit een nieuwe manier van eten aan te kunnen bieden waarbij ze afslanken, zich fitter voelen en minder gebruik maken van voeding uit pakjes, zakjes en e-nummers. Dankzij de steun en het vertrouwen van Sjon, Jan-Maarten en Aerial Media is dit ook daadwerkelijk een boek geworden die nu te koop is in heel Nedeal snel.rland, België, Engeland, Amerika en Australië. Let´s go Paleo was een feit!! Deel 2 ´Yo kids, Let´s go Paleo´ en deel 3 ´De lekkerste recepten van Let´s go Paleo´, volgde 

Als personal trainer ben je niet alleen een coach in de sportschool maar ook daar buiten. Het klaar staan voor mijn klanten als ze het even moeilijk hebben of met vragen zitten of gewoon even hun verhaal kwijt willen vind ik net zo belangrijk als een mooi resultaat op de weegschaal.
Ook bij lichamelijke klachten probeer ik mijn klanten bij te staan met Guasha Therapie (het schrapen van de huid waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en er verlichting optreed in de spieren).

Vanaf januari is het ook mogelijk om ook een vingerprik bij mij te laten doen waarbij ik het cholesterol en glucosegehalte meet.

 

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag geopend van 08.30-22.00
Vrijdag geopend van 08.00-21.30
Zaterdag en Zondag geopend van 09.00-12.00

Kinderopvang (gratis)

Maandag t/m Vrijdag geopend van 09.00-11.00

GROEPSLESSEN WOENSDAG


DANSZAAL COMBI-ZAAL


zie groepslesrooster   

                           
zie groepslesrooster